Supportersvereniging Green Pride

 
 
Doorstart Green Pride

De Green Pride heeft een doorstart gemaakt, want de oude groep jongens had te kennen gegeven dat ze er geen zin meer in hadden. Daarom heeft Jan ten Napel een aantal jongens opgezocht en gevraagd of zij het leuk leken om zich te storten op de organisatie van de Green Pride. Het bestuur zal vanaf nu bestaan uit: Lennart Wind, Niek Nijenhuis, Laurens de Jonge, Matthijs Schuurman en Martin Bril. Jan ten Napel zal de jongens gedurende een jaar aan sturen en waar nodig bij springen.  Verder zullen er bij evenementen mensen bijspringen die ons zullen helpen bij het organiseren en regelen. Daarnaast is ook het oude logo van de Green Pride is vervangen voor een nieuw logo.

Een aantal onderwerpen waar wij ons op willen richten:
-Sfeeracties tijdens wedstrijden van het eerste, bijvoorbeeld met derby’s, kampioenschap, nacompetitie en de laatste thuiswedstrijd van het seizoen
-Aanwezig zijn bij kampioenswedstrijden van jeugdteams en een kleine attentie voor het team namens de Green Pride, en de aanwezige supporters voorzien van fan artikelen
-Protos Weering
-Het Green Pride zaalvoetbaltoernooi (voorheen Hans Molenveldtoernooi) zal vanaf 2014 door ons georganiseerd worden
-Een BBQ voor de leden van de Green Pride

Mochten er nog ideeën zijn die wij als Green Pride zijnde op kunnen pakken geef het gerust door aan één van de bestuursleden zodat wij naar de mogelijkheden kunnen kijken en het eventueel kunnen uitvoeren.
Bent u nog geen lid van de Green Pride maar wil u dat wel? Geef u dan op via onderstaand opgaveformulier en word lid van de supportersvereniging van Bergentheim.

Martin Bril 0614704622 
Lennart Wind 0625258817 
Erik Godeke 0611971310 
Laurens de Jonge 0629807128 
Matthijs Schuurman 0627824026
Leon Veneman 0611938627
 

Downloads bij deze pagina:

Extentie pdfAanmeldingsformulier Green Pride

VV Bergentheim

Sportpark Moscou
7691 BJ Bergentheim
Sportlaan
0523-231535
Contact opnemen

Vriendenloterij

Vriendenloterij

vv Bergentheim op..

VV Bergentheim op Twitter VV Bergentheim op Facebook test